Åshild Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Åshild

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

R
Rosemarie Beer
Jag hade nyligen en fantastisk upplevelse på Åshild. De erbjuder ett brett utbud av bekväma och moderiktiga damkläder till rimliga priser. Det var verkligen uppskattat att hitta kläder som både kän...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastiska produkter, professionell personal

  Jag hade nyligen en fantastisk upplevelse på Åshild. De erbjuder ett brett utbud av bekväma och moderiktiga damkläder till rimliga priser. Det var verkligen uppskattat att hitta kläder som både kändes bra och såg snygga ut, oavsett storlek eller form. Deras sortiment inkluderar också underkläder i större storlekar vilket är otroligt välkommet! Att de även har hjälpmedel för att underlätta vardagen visar hur mycket de bryr sig om sina kunder. Personalen på Åshild var väldigt hjälpsam, tålmodig och professionell. Jag fick den hjälp jag behövde utan någon press eller stress från deras sida. Överlag så skulle jag definitivt rekommendera det här företaget till alla som söker efter bra kläder, speciellt kvinnor som letar efter plagg i större storlekar.


Andra personer tittade också på