Antibite Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Antibite

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

R
Ransom Schultz
Jag köpte en bettskena från Antibite eftersom jag har gnisslat tänder i sömnen och min tandläkare rekommenderade mig att använda en. Produkten har verkligen hjälpt mig att undvika tandproblem till ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Overall, jag skulle absolut rekommendera Antibites bettskenor för någon som behöver skydd mot slitage på grund av tändergnissling eller bara vill ha extra skydd för sina tänder under nätterna. Tack så mycket för denna fantastiska produkt!

  Jag köpte en bettskena från Antibite eftersom jag har gnisslat tänder i sömnen och min tandläkare rekommenderade mig att använda en. Produkten har verkligen hjälpt mig att undvika tandproblem till följd av detta, och den är otroligt bekväm att använda! Bettskenan från Antibite är också mycket prisvärd jämfört med andra liknande produkter på marknaden. Jag uppskattar verkligen det faktum att de ger hög kvalitet till ett rimligt pris. Jag beställde online och produkten levererades snabbt och smidigt direkt hem till mig.


Andra personer tittade också på