Alibaba Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Alibaba

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

S
Stark
Jag har nyligen använt Alibaba.com för att köpa produkter till mitt företag och jag måste säga att min erfarenhet var mycket positiv. Detta är verkligen den största online B2B-marknadsplatsen som r...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En gynnsam recension om Alibaba.com

  Jag har nyligen använt Alibaba.com för att köpa produkter till mitt företag och jag måste säga att min erfarenhet var mycket positiv. Detta är verkligen den största online B2B-marknadsplatsen som rymmer en mängd olika leverantörer över hela världen. Att söka efter produkter var lätt och jag hittade allt jag behövde på ett ställe. Kvaliteten på de produkter som jag köpte levde upp till mina förväntningar, vilket bevisar äktheten av producenterna och deras engagemang för kvalitet. Dessutom fick jag också fantastisk service från säljare där, inklusive snabb frakt, svar på alla mina frågor om produkten samt utmärkt kundsupport. Alibaba.com ger möjligheter att ansluta sig med både nationella och internationella marknader vilket hjälper till i expandering av företaget. Jag skulle definitivt rekommendera denna plattform till alla företagsägare ute efter affärsmöjligheter i det globala samhället.


Andra personer tittade också på