Adtraction Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Adtraction

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

A
Audrey Johnson
Jag testade Adtraction för att få hjälp med att marknadsföra min verksamhet och jag är mycket nöjd med resultaten. Adtraction satte mig i kontakt med relevanta partners som har hjälpt till att öka ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En smidig väg mot fler kunder och mer försäljning

  Jag testade Adtraction för att få hjälp med att marknadsföra min verksamhet och jag är mycket nöjd med resultaten. Adtraction satte mig i kontakt med relevanta partners som har hjälpt till att öka min försäljning, samtidigt som de också genererat intäkter åt sig själva. Det positiva intrycket av Adtraction började redan från början då de lät mig välja vilka typer av partners jag ville ha kopplingar till och sedan tog hand om resten. Kundservicen var alltid snabb och enkel att nå när jag hade frågor eller behövde hjälp. Min favoritdel hos Adtraction är den smidiga processen där man kan ange kriterier för hur man vill profilera sin verksamhet, såsom målgrupp eller vilka produkter/tjänster som ska säljas. Sedan arbetar Adtractions expertteam vidare på detta för att hitta rätt partnerkopplingar och möjligheter. Sammanfattningsvis så skulle jag starkt rekommendera Adtraction till alla företagare/skjutna-marknadsförare som vill driva sin affär framåt genom effektiv affiliate marketing!


Andra personer tittade också på