Adorama Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Adorama

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

G
Genevieve Klocko
Jag har nyligen köpt en produkt från Adorama och jag måste säga att jag är mycket nöjd med min upplevelse. Från det ögonblick jag beställde till den dag då produkten kom fram, blev jag hållas infor...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Utmärkt service och högkvalitativa produkter från Adorama

  Jag har nyligen köpt en produkt från Adorama och jag måste säga att jag är mycket nöjd med min upplevelse. Från det ögonblick jag beställde till den dag då produkten kom fram, blev jag hållas informerad om varje steg av processen. Kundtjänstpersonalen var mycket vänlig och kunnig när det gällde att svara på mina frågor om produkterna på deras hemsida. Det märktes verkligen att de hade ett stort intresse för kundernas behov och ville se till att vi gjorde rätt val. Produkten själv överträffade helt mina förväntningar - hög kvalitet, bra design och fungerar precis som beskrivet på hemsidan. Sammanfattningsvis skulle jag definitivt rekommendera Adorama. De vet verkligen hur man tar hand om sina kunder!


Andra personer tittade också på