AbeBooks Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

AbeBooks

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

A
Auer
AbeBooks är en fantastisk plats att köpa böcker, konst och samlingar. Jag hade nyligen ett underbart kundupplevelse på deras webbplats när jag sökte efter en sällsynt boktitel som jag hade velat hi...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En Fantastisk Plats Att Köpa Böcker Och Samlingar!

  AbeBooks är en fantastisk plats att köpa böcker, konst och samlingar. Jag hade nyligen ett underbart kundupplevelse på deras webbplats när jag sökte efter en sällsynt boktitel som jag hade velat hitta i flera år. Det var lätt att navigera på sidan och söka efter precis vad jag ville ha. När jag hittade boken som jag letade efter såg den ut precis som beskrivet i annonsen. Boken skickades snabbt och säkert till mig från bokhhandlaren runt om i världen. Jag imponerades också av det breda urvalet hos AbeBooks - allt från nya böcker till använda kopior, signerade upplagor och första utgåvor av klassiska verk. Att handla på AbeBooks var verkligen en positiv erfarenhet för mig, tack vare deras höga kvalitetsservice och produktutbudet.


Andra personer tittade också på