2XU Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

2XU

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

M
Ms. Kaylin Morar MD
Jag köpte nyligen träningskläder hos 2XU och jag är väldigt imponerad! Kläderna var av högsta kvalitet och hade en fantastisk passform som gjorde min träning bekvämare än någonsin tidigare. Kompres...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Recension av 2XU - Fantastiska Träningskläder

  Jag köpte nyligen träningskläder hos 2XU och jag är väldigt imponerad! Kläderna var av högsta kvalitet och hade en fantastisk passform som gjorde min träning bekvämare än någonsin tidigare. Kompressionskläderna hjälpte till att öka blodcirkulationen i mina muskler vilket ledde till mindre stelhet efteråt. Dessutom har jag aldrig sett så många olika produkter för träning på ett ställe. De har allt från löpartights till cykelkläder, kläder för fitness eller gymmet samt triathlonutrustning. Valet var verkligen enormt! Kundservicen var också utmärkt, personalen var mycket hjälpsam med att hitta rätt storlek och modell för mig. Beställningen kom snabbt hem till mig och betalningsprocessen gick smidigt. 2XU är verkligen ett utmärkt val om du är ute efter högkvalitativa träningsprodukter. Jag kommer definitivt att beställa därifrån igen!


Andra personer tittade också på