24MX

Alla recensioner

24Mx

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

L
Lesch
Jag köpte några motocrosskläder från 24Mx och jag är mycket nöjd med min upplevelse. Webbplatsen var enkel att navigera och jag hittade det jag letade efter utan problem. Priserna var också överkom...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En positiv recension av mitt köp från 24Mx Title: En utmärkt köpupplevelse beiinflussen von6791

  Jag köpte några motocrosskläder från 24Mx och jag är mycket nöjd med min upplevelse. Webbplatsen var enkel att navigera och jag hittade det jag letade efter utan problem. Priserna var också överkomliga jämfört med andra onlinebutiker som jag hade undersökt. Efter beställningen fick jag ett e-postmeddelande med detaljer om leveransdatumet, vilket gjorde mig säker på när produkten skulle levereras till mig. Leveransen kom precis i tid på den angivna dagen och kläderna var i utmärkt skick. Det bästa av allt är att kläderna passar perfekt! Jag har haft problem med olika storlekar när man handlar online från andra butiker, men själva webbplatsen hade noggranna beskrivningar för att hjälpa mig välja rätt storlek. Totalt sett rekommenderar jag definitivt 24Mx till alla MX / enduro-entusiaster där ute som söker efter högkvalitativa produkter till rimliga priser.


Andra personer tittade också på