Vivino

Alla recensioner

Vivino

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

O
O'Connell
Jag är glad att ha upptäckt Vivino, världens största vinmarknad med hjälp av rekommendationerna från mina vänner. Shoppingupplevelsen på deras webbplats är otroligt enkel och smidig, vilket gör det...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Enkelt, Informativt & Användbart: Min Erfarenhet Av Att Köpa Vin På Vivino

  Jag är glad att ha upptäckt Vivino, världens största vinmarknad med hjälp av rekommendationerna från mina vänner. Shoppingupplevelsen på deras webbplats är otroligt enkel och smidig, vilket gör det lätt för mig att hitta de bästa erbjudandena som passar min smak och budget. Det finns inga besvärliga popup-fönster eller annonser som distraherar mig från mitt sökande, bara tydlig information om varje flaska vin. Vad jag älskar mest med Vivino är möjligheten att läsa recensioner från andra kunder innan jag faktiskt köper vinet. Jag har lärt mig mycket om nya druvor och regioner tack vare den här funktionen, samt fått tips om matparning. Jag kan inte vänta med att fortsätta utforska alla fantastiska flaskor som finns tillgängliga på Vivino! Sammanfattningsvis vill jag varmt rekommendera Vivino för alla som letar efter det perfekta vinet - oavsett om du är nybörjare eller erfaren kännare. Du kommer inte bli besviken!


Andra personer tittade också på