Veckansmiddag Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Veckansmiddag

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

J
Josephine Bins
Jag har nyligen provat 'Veckansmiddags' matkassar med recept och hemleverans och jag är mycket imponerad av deras höga kvalité och flexibilitet. De erbjuder ett brett utbud av olika matkassar som p...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Kulinariska Upplevelser Med Hemlevererade Matlådor - En Recension Av Veckansmiddag

  Jag har nyligen provat 'Veckansmiddags' matkassar med recept och hemleverans och jag är mycket imponerad av deras höga kvalité och flexibilitet. De erbjuder ett brett utbud av olika matkassar som passar alla behov, inklusive allergianpassning. Dessutom var det enkelt att välja antal portioner och ändra i veckomenyn om det behövdes. Det bästa med Veckansmiddags matkasse var den höga standarden på råvarorna. Allt var färskt, gott och hälsosamt, vilket gjorde tillagningen till en kulinarisk upplevelse! Dessutom innehöll alla recept tydliga instruktioner så även den minst erfarna kocken skulle kunna laga smarriga måltider utan problem. En annan sak jag uppskattade hos Veckansmiddag var snabbheten i leveransen - rutten följde tiden noggrant tack vare deras kompetenta personal. Sammanfattningsvis kan jag verkligen rekommendera Veckansmiddags matkasser för vem som helst som vill spara tid i köket utan att offra smak eller kvalitet. Jag kommer definitivt fortsätta beställa från dem!


Andra personer tittade också på