Taysta Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Taysta

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

E
Eric Larson
Jag hade nyligen förmånen att uppleva Taysta, och jag måste säga att det var en fantastisk mat- och dryckesupplevelse. Det fanns så mycket att välja mellan när det gällde olika smaker av vin, öl, w...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Enastående Mat-& Dryckesupplevelse

  Jag hade nyligen förmånen att uppleva Taysta, och jag måste säga att det var en fantastisk mat- och dryckesupplevelse. Det fanns så mycket att välja mellan när det gällde olika smaker av vin, öl, whisky och mer. Det som verkligen utmärkte Taysta från andra liknande evenemang var kvaliteten på produkterna. Allt var väl utvalt och högkvalitativt vilket gjorde hela upplevelsen ännu bättre. Personalen var också otroligt hjälpsam och kunnig när det kom till vad man skulle välja. De förklarade alltid vilken mat-rätt som passade bäst med olika drycker samt delade med sig av intressanta historier om respektive produkt. Sammanfattningsvis kan jag starkt rekommendera Taysta för alla mat- & dryckesentusiaster där ute! Unika upplevelser garanteras!


Andra personer tittade också på