Taysta

Alla recensioner

Taysta

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Taysta

Livet är för kort för att man inte ska prova på saker. Man behöver inte nödvändigtvis besöka alla länder i världen men att besöka nya restauranger och prova på nya viner nu och då är riktigt givande. Känner du att du vill prova på något nytt ska du kolla in vad Taysta erbjuder. Nedan finns en kort introduktion om företaget men här på ReviewsBird kan du läsa recensioner, även om andra nätbutiker än Taysta, gratis givetvis. 

Mer om företaget Taysta
Taysta är ett företag som är framtaget och består ännu i dag av en grupp passionerade sommelierer, kockar, ölbryggare samt whiskymästare. De har funnits på den svenska marknaden sedan 2015 och har sedan dess organiserat och ställt igång med kvalitativa mat och dryckesevent både för privatpersoner och företag. Majoriteten av alla anställda på företaget har kandidatexamen inom mat och dryck och de vill använda sin kunskap genom att erbjuda dig en upplevelse du sent kommer att glömma. Under två sommarmånader har företaget valt att hålla stängt eftersom de då åker runt bland världen alla restauranger och vingårdar för att hitta nya och spännande smakupplevelser att erbjuda sina kunder. 

Vad erbjuder Taysta via sin hemsida?
Inne på företagets hemsida är de olika upplevelserna kategoriserade. Vet kunden dock redan vad hen är ute efter kan sökfunktionen användas eftersom den söker bland allt som finns i sortimentet, inklusive platser. Om du som kund inte hittat på något som du själv skulle vilja uppleva kan du köpa ett presentkort hos Taysta som sedan kan ges bort. Presentkorten gäller i Göteborg, Gävle, Malmö. Stockholm, Uppsala, Västerås och Örebro och de har en giltighetstid på 36 månader från och med inköp. På upplevelserna som Taysta säljer ingår det 45 dagars öppet köp, och vid behov att göra en ombokning så kan kunderna göra det gratis. Bokningar som är gjorda med presentkort är bindande. För den som vill hålla sig extra uppdaterad erbjuder Taysta ett nyhetsbrev som kan prenumereras på för att få info om kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten. Ibland finns det både frågor och funderingar och om man har lusten att ställa en fråga direkt till Taysta kan man nå dem antingen via e-post eller på telefon. Dock finns redan svaren till de oftast ställda frågorna listande inne på sajten. 

Åsikter och tankar om Taysta
Du är kanske en av många som provat på de upplevelser som Taysta erbjuder? Om du är det, kan du inte då hjälpa andra där ute genom att skriva en recension här inne hos oss. Du kan skriva en fritt formulerad recensioner där du delar tankar och omdömen om detta företaget. Kom ihåg att vara oberoende och ärlig eftersom recensionen då kommer att vara bra både för företaget, men även för eventuellt framtida kunder.