Rutasoka Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Rutasoka

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

M
McClure
Jag besökte Rutasoka nyligen och jag blev imponerad av deras sortiment av livsmedel från Östafrika. Produkterna var smakrika och höllbarhet tänkesätt fanns genomgående i utbudet. Det märktes att p...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Uppleva Smaker Från Östafrika Med Hållbara Livsmedel - En Review Av Rutasoka

  Jag besökte Rutasoka nyligen och jag blev imponerad av deras sortiment av livsmedel från Östafrika. Produkterna var smakrika och höllbarhet tänkesätt fanns genomgående i utbudet. Det märktes att personalen var kunniga om produkterna och kunde svara på alla mina frågor. De hjälpte mig också att hitta några nya spännande produkter som jag inte hade provat tidigare. En annan sak som jag uppskattade var den personliga prägeln som butiken hade. Det gav verkligen en känsla av att vara där, närvarande och en del av gemenskapen. Sammanfattningsvis, om du letar efter autentiska afrikanska livsmedel är Rutasoka definitivt värt ett besök.


Andra personer tittade också på