Ostogram Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Ostogram

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

D
Dr. Lorine Moore
Jag har nyligen köpt delikatesser från Ostogram och jag måste säga att min upplevelse var fantastisk. Det var enkelt att beställa online och det tog inte lång tid innan produkterna levererades dire...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastisk Service För Högtkvalitativa Delikatesser

  Jag har nyligen köpt delikatesser från Ostogram och jag måste säga att min upplevelse var fantastisk. Det var enkelt att beställa online och det tog inte lång tid innan produkterna levererades direkt hem till min dörr. Kvaliteten på osten var förstklassig och jag kunde verkligen smaka skillnaden jämfört med de vanliga ostarna som säljs i mataffärerna. Det som verkligen stod ut för mig var också möjligheten att skicka gåvokort som presenter till vänner och anställda, vilket är perfekt för alla tillfällen. Jag älskar hur Ostogram har tänkt på allt när det gäller deras service. Sammanfattningsvis skulle jag helt klart rekommendera Ostogram till någon som söker efter högkvalitativa delikatesser eller letar efter den perfekta presenten. Tack igen, Ostogram!


Andra personer tittade också på