Marley Spoon Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Marley Spoon

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

D
Destiny Hickle
Jag har nyligen testat Marley Spoon och jag är mycket nöjd med min erfarenhet av tjänsten. De erbjuder en bra variation av nya recept varje vecka som inkluderar färska ingredienser. Leveransen är b...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En Flexibel Och Bekväm Matlagningstjänst

  Jag har nyligen testat Marley Spoon och jag är mycket nöjd med min erfarenhet av tjänsten. De erbjuder en bra variation av nya recept varje vecka som inkluderar färska ingredienser. Leveransen är bekväm då man kan välja önskad dag och tid för leverans som passar ens eget schema. Det finns också möjlighet att hoppa över veckor eller pausa sin prenumeration när det behövs vilket skapar en flexibel användning av tjänsten. Det är också lätt att säga upp sin prenumeration om man inte längre vill använda den. Jag uppskattade verkligen kvaliteten på de ingredienser som levererades, allt var färskt och hög kvalitet. Recepten var lättförståeliga med tydliga instruktioner vilket gjorde tillagningen snabb och smidig. Sammanfattningsvis vill jag rekommendera Marley Spoon's matkass-tjänst till alla matlagningsentusiaster därute!


Andra personer tittade också på