HelloFresh Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

HelloFresh

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

M
Mateo
Jag har nyligen testat HelloFresh och jag är mer än nöjd med deras service. Varje vecka får man nya recept som är lätta att laga till med färska ingredienser av högsta kvalitet. Jag uppskattar verk...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett


  Fantastisk service från HelloFresh

  Jag har nyligen testat HelloFresh och jag är mer än nöjd med deras service. Varje vecka får man nya recept som är lätta att laga till med färska ingredienser av högsta kvalitet. Jag uppskattar verkligen den flexibla prenumerationen där man kan pausa eller ändra leveransdatum när det passar en själv. Innan min första leverans fick jag möjlighet att välja vilka rätter jag ville ha och det var verkligen svårt att välja då alla såg så goda ut! När dagarna gick in på min leveransdag blev jag spänd över vad som skulle komma, men allt dök upp i tid inom en återvinningsbar låda. Alla varor kommer portionerade utefter antal personer och receptet var väldigt lätt följde även för mig som inte direkt anses vara någon mästerkock. Jag lagade fyra olika rätter på bara några dagar och alla blev fantastiska, kanske också tack vare de fina instruktionsvideos! Jag rekommenderar starkt HelloFresh till alla matlagningsentusiaster där ute!


Andra personer tittade också på