Cooper's Candy Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Cooper's Candy

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

M
Mallory Klocko
Jag har nyligen besökt Cooper's Candy och det var en fantastisk upplevelse. Jag älskar amerikanskt godis och butiken hade ett stort sortiment att välja mellan. Kundernas behov är verkligen i fokus ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Njut Amerikanska Söttigheter

  Jag har nyligen besökt Cooper's Candy och det var en fantastisk upplevelse. Jag älskar amerikanskt godis och butiken hade ett stort sortiment att välja mellan. Kundernas behov är verkligen i fokus här; butiks personalen var så vänlig och snabbt till handa för att erbjuda hjälp eller råd. Jag kan inte nog rekommendera Cooper's Candy för alla som letar efter en större variation av sötsaker från USA än vad du normalt hittar på andra platser. Priserna är också mycket rimliga jämfört med andra liknande butiker jag har besökt tidigare. Stämningen inne i butiken var mycket mysig, det finns bitar av amerikansk kultur överallt - vilket gör shoppingupplevelsen rolig i sig självt! De har Massor av olika produkter som retro-läsk, klassiska godissorter från barndomen samt de senaste nyheterna direkt hämtade hemifrån USA. Sammanfattningsvis kändes mitt besök hos Cooper’s Candy väldigt genuint professionellt där man konstant jobbar på att ge sina kunder den bästa upplevelsen möjligt genom deras unika utbud och positiva inställning.


Andra personer tittade också på