Betterfeast Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Betterfeast

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

G
Goyette
Jag har nyligen testat Betterfeast och jag måste säga att jag är otroligt imponerad. Att kunna få hälsosam mat levererad hem till dörren underlättar min vardag enormt mycket. Det bästa av allt är a...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Enkel Leverans & Hälsosam Mat För Din Vardag

  Jag har nyligen testat Betterfeast och jag måste säga att jag är otroligt imponerad. Att kunna få hälsosam mat levererad hem till dörren underlättar min vardag enormt mycket. Det bästa av allt är att maten endast behöver värmas upp, vilket sparar mig tid och energi i köket. Jag uppskattade verkligen möjligheten att anpassa mina matlådor för att de ska passa min livsstil. Att kunna välja mellan olika proteinkällor som kyckling eller tofu, tillsammans med en mängd olika grönsaker och korn var verkligen toppen. Maten smakade också fantastiskt, det kändes verkligen som att den var färsklagad precis innan leveransen. Kundservicen hos Betterfeast var också riktigt bra! När jag hade frågor om deras menyval fick jag snabbt svar från deras hjälpsamma personal. Sammanfattningsvis är jag väldigt nöjd med min erfarenhet av Betterfeast - äntligen kan jag njuta av god och näringsrik mat utan extra arbete!


Andra personer tittade också på