zmarta Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

zmarta

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

M
Magnus Hirthe
Jag var på jakt efter ett billigare lån och upptäckte Zmarta. Det tog inte lång tid att lära sig använda deras webbportal, som är mycket användarvänlig. Genom att fylla i de nödvändiga uppgifterna ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Zmartas personliga kundservice är ovärderlig

  Jag var på jakt efter ett billigare lån och upptäckte Zmarta. Det tog inte lång tid att lära sig använda deras webbportal, som är mycket användarvänlig. Genom att fylla i de nödvändiga uppgifterna fick jag en omfattande lista med alternativ för lån med olika banker och räntor. Det bästa av allt var den personliga servicen från deras kundsupportteam - de svarade snabbt på alla mina frågor och gav mig värdefull information innan jag valde banken som passade mig bäst. Sammantaget kan jag starkt rekommendera Zmarta för alla som söker efter det bästa erbjudandet på marknaden för sina ekonomiska behov.


Andra personer tittade också på