Nordnet Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Nordnet

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

P
Piper Heathcote
Jag har nyligen börjat använda Nordnets tjänster för mitt sparande och jag kan verkligen rekommendera det. Jag är imponerad av de bättre villkoren, lägre avgifterna, och större valmöjligheterna som...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Ta ditt sparande till nästa nivå | En recension av spartjänsten 'Nordnet'.

  Jag har nyligen börjat använda Nordnets tjänster för mitt sparande och jag kan verkligen rekommendera det. Jag är imponerad av de bättre villkoren, lägre avgifterna, och större valmöjligheterna som de erbjuder. Dessutom känner jag mig trygg med att ha mina pengar hos en pålitlig bank som Nordnet. När jag började använda plattformen uppskattade jag hur enkel den var att följa. Allt var strukturerat så att även någon utan erfarenhet av aktier eller fonder skulle kunna förstå sig på det. Dessutom hade de ett utbud av pedagogisk information om finansiella beslut vilket hjälpte mig ta informerade beslut om mitt sparande. En annan stark punkt hos Nordnet var deras fantastiska kundservice. Vid flera tillfällen behövde jag prata med deras supportteam angående vissa frågor rörande mitt konto, och de svarade alltid snabbt och effektivt samtidigt som de behandlade mig med respekt. Sammanfattningsvis, kan jag säga att min erfarenhet på Nordnet än så länge bara varit positiv!


Andra personer tittade också på