Lendo

Alla recensioner

Lendo

100% Skulle handla här igen

Recensioner, omdömen och upplevelser Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Lendo

Allting blir dyrare desto längre tiden går och det kan vara allt svårare att hitta ett jobb som har bra betalt om man inte är högutbildad. Detta kan leda till att då det kommer en räkning i brevlådan som måste betalas är det näst intill tomt på kontot. Att ha lite för lite pengar är inte alls trevligt och tyvärr nog en verklighet för många. Dock finns det hjälp att få och Lendo är ett företag som har tagit fram en tjänst där det online går att jämföra lån

Om du ska ansöka om ett lån kan du först spendera tid här inne på ReviewsBird, man vill inte råka ut för skyhöga räntor i onödan och därför har vi samlat recensioner om flera företag inom krediter & lån

Mer info om Lendo
Lendo är Sveriges största jämförelsetjänst när det kommer till lån. Sedan starten har målet for Lendo varit att  bidra till en ärlig och transparent insyn i marknadens olika låneerbjudanden för kunderna, oberoende om du är ute efter ett privat- eller företagslån. Hos Lendo är det möjligt att jämföra lån på upp till 600 000 kr från allt som allt 40 olika banker och långivare. Lendo är verksamt i flera länder som de även har kontor i men huvudkontoret ligger i Oslo. Under 2007 då Lendo grundades fanns det inte alls många sajter där det var möjligt att jämföra lån baserat på endast en kreditupplysning. De som tog fram Lendo arbetade hårt med tjänsten innan de lanserade den och idag har de flera samarbeten med några av Sveriges främsta banker och långivare. 

Tjänsten som Lendo erbjuder
Om du ska jämföra lån via Lendo ska du påbörjad din ansökan genom att fylla i hur mycket pengar du önskar att låna samt på hur lång tid du skulle vilja ha lånet. Att göra en ansökan tar cirka två minuter och det behövs bara göras en kreditupplysning även fast du kan då erbjudanden från 40 olika banker. För att kunna göra en ansökan ska du vara minst 18 år gammal, vara folkbokförd i Sverige, ha en årsinkomst på åtminstone 100 000 kr samt att du måste varit skuldfri från kronofogden i minst sex månader. Med vissa krav går det att ansöka om ett lån även fast man har någon betalningsanmärkning. Att göra en ansökan via Lendo kostar ingen samt att ansökan i sig inte är bindande. Om det är så att du får ett passligt erbjudande och skriver under alla papper har du pengarna på ditt konot inom några arbetsdagar. Lån är rätt så knepigt och Lendo har en kundtjänst som kan nås via telefon eller på mejl. 

Tankar och erfarenheter av Lendo
Har du jämfört lån tack vare denna tjänst? Tycker du isåfall att du fick bra erbjudanden eller inte? Skulle du rekommendera att man jämför lån via Lendo och vilka för- och nackdelar snappade du upp då du använde tjänsten? Berätta dina åsikter i en kostnadsfri recension som publiceras här inne.