Lendo Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Lendo

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

G
Gennaro Simonis
Jag har nyligen använt Lendo för att jämföra och ansöka om ett lån. Jag startade med en kostnadsfri ansökan på deras webbplats, vilket var lätt och smidigt. Efter det presenterades jag med flera ol...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Lendos Digitaliseringsprocess Sparer Tid Och Stress

  Jag har nyligen använt Lendo för att jämföra och ansöka om ett lån. Jag startade med en kostnadsfri ansökan på deras webbplats, vilket var lätt och smidigt. Efter det presenterades jag med flera olika långivare att välja mellan, inklusive information om ränta och villkor för varje erbjudande. Det bästa med att använda Lendo var hur enkelt det gjorde hela processen. Att ha möjligheten att få tillgång till upp till 40 olika långivares erbjudanden på samma plats sparar tid, energi och minskar stressen av att söka runt efter de bästa lånen själv. Sista steget av processen involverade bara godkännandet av utvalda låneerbjudanden genom elektronisk identifiering via BankID. Detta gjorde hela ansökningen mycket säkrare än andra metoder där man måste skicka känsliga dokument fysiskt eller via e-post. Tack vare Lendos effektiva digitaliseringstjänster kan jag nu ta del av ett attraktivt lån som passar min ekonomiska situation perfekt!


Andra personer tittade också på