Lån & Spar Bank Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Lån & Spar Bank

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

A
Albert Hintz
Jag har nyligen haft förmånen att ansöka om ett lån hos Lån & Spar Bank och min erfarenhet av deras tjänster var mycket positiv. För det första imponerades jag av hur lätt det var att ansöka om lån...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Enkelt, Tryggt Och Fördelaktigt - Min Erfarenhet Av Lån & Spar Bank

  Jag har nyligen haft förmånen att ansöka om ett lån hos Lån & Spar Bank och min erfarenhet av deras tjänster var mycket positiv. För det första imponerades jag av hur lätt det var att ansöka om lånet med hjälp av BankID, vilket gjorde processen smidig och enkel. Lån & Spar Banks räntor är bland de lägsta på marknaden, vilket innebär att man kan få ett tryggt och fördelaktigt lån hos dem. Dessutom tillåter banken kunderna att samla sina lån i en enda månadsavgift vilket kändes som en otroligt bra funktion för mig personligen. Den höga servicenivån från personalen bör också lyftas fram. De fanns alltid där för att besvara mina frågor under hela processen på ett professionellt sätt. Totalt sett överträffade denna bank definitivt mina förväntningar och jag skulle absolut rekommendera den till alla som söker efter ett pålitligt ställe att ta lån ifrån.


Andra personer tittade också på