Kortio Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Kortio

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

J
Jody O'Keefe
Jag köpte nyligen ett kreditkort hos Kortio och jag är mycket nöjd med min upplevelse. Hemsidan var användarvänlig och lätt att navigera på, vilket underlättade för mig att hitta det rätta kortet f...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Kundtjänstexpertis hos Kortio Titlen: Jämför svenska kreditkort - En positiv erfarenhet med Kortio

  Jag köpte nyligen ett kreditkort hos Kortio och jag är mycket nöjd med min upplevelse. Hemsidan var användarvänlig och lätt att navigera på, vilket underlättade för mig att hitta det rätta kortet för mina behov. Förutom det anmärkningsvärda urvalet av kreditkort, var den detaljerade informationen om varje kort särskilt till hjälp i mitt beslutsfattande process. Alla villkor och avgifter presenterades tydligt för mig, så jag kunde välja det mest fördelaktiga alternativet baserat på mina ekonomiska situation. Vad som verkligen utmärkte sig när jag letade efter ett nytt kreditkort var dock supporttjänsten från Kortios personal. Personalen bemötte mig med vänlighet och tålamod när jag ställde frågor om deras olika kortalternativ vilket gjorde det enklare för mig att fatta mitt beslut. Sammanfattnigsvis kan jag starkt rekommendera Kortio som en plats där man kan jämföra Sveriges bästa kreditkortsutbud 2023 . Tack vare den utmärkta webbplatsen, transparent information på alla produkter samt personalens uppriktiga service har de definitivt skapat en positiv helhetsupplevelse.


Andra personer tittade också på