Ferratum

Alla recensioner

Ferratum

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

D
Dooley
Jag ansökte om ett snabblån på Ferratum och jag måste säga att jag är imponerad av deras tjänster. Ansökningsprocessen var enkel och smidig, och jag fick svar direkt. Ingenting krångligt eller onöd...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Självsäkra Lån med Ferratum

  Jag ansökte om ett snabblån på Ferratum och jag måste säga att jag är imponerad av deras tjänster. Ansökningsprocessen var enkel och smidig, och jag fick svar direkt. Ingenting krångligt eller onödigt tog tid från min dag när allting gick så fort. Det bästa av allt var att det inte fanns några dolda avgifter eller kostnader för mig som kund. Jag visste exakt vad mitt lån skulle kosta mig ända från början, vilket gjorde det mycket lättare för mig att planera min ekonomi. All in all, kan jag starkt rekommendera Ferratum Bank till alla som behöver låna pengar utan säkerhet. De har utmärkt service med konkurrenskraftiga räntor - vilket betyder självklart mer pengar i din ficka!


Andra personer tittade också på