Enkelfinans Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Enkelfinans

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

Z
Zemlak
Jag hade en fantastisk upplevelse med Enkelfinans när jag sökte efter ett nytt lån. De var en av de snabbaste låneförmedlarna jag har stött på, och jag fick svar från upp till 39 olika långivare. P...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastisk service från Enkelfinans

  Jag hade en fantastisk upplevelse med Enkelfinans när jag sökte efter ett nytt lån. De var en av de snabbaste låneförmedlarna jag har stött på, och jag fick svar från upp till 39 olika långivare. Processen var mycket smidig och användarvänlig, så det tog inte mycket tid att jämföra olika erbjudanden. Det som imponerade mest på mig var hur noggranna de var i sin hantering av mina personuppgifter och information om mitt ekonomiska läge. Jag kände mig verkligen trygg under hela processen och jag visste att min information behandlades på ett säkert sätt. När det gällde själva lånet, så blev jag väldigt nöjd med förutsägbarheten hos Enkelfinans' samarbetspartners. Inga dolda avgifter eller konstiga villkor här - allt var tydligt specificerat innan vi skrev på kontraktet. Överlag skulle jag starkt rekommendera Enkelfinans till alla som letar efter ett nytt lån. Med deras hjälp kan du säkerställa att du får det bästa möjliga erbjudandet baserat på dina specifika behov.


Andra personer tittade också på