Ekonomen

Alla recensioner

Ekonomen

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

G
Gibson
Jag är väldigt nöjd med min erfarenhet av Ekonomen och deras tjänst för att jämföra lån. Det var enkelt och problemfritt att använda deras hemsida för att hitta de bästa lånevillkoren som passade m...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Enkel och snabb jämförelse mellan flera långivare.

  Jag är väldigt nöjd med min erfarenhet av Ekonomen och deras tjänst för att jämföra lån. Det var enkelt och problemfritt att använda deras hemsida för att hitta de bästa lånevillkoren som passade mig. Jag imponerades av hur många långivare som fanns tillgängliga på Ekonomen, vilket gav mig möjligheten att kolla in flera olika alternativ innan jag bestämde mig för det bästa valet. Dessutom uppskattade jag verkligen hur snabbt svaret kom, vilket gjorde hela processen mycket smidigare. Efter att ha använt Ekonomen skulle jag definitivt rekommendera detta verktyg till någon annan som letar efter ett lån. Jag tror inte du kan få bättre råd eller hemnurval någon annanstans.


Andra personer tittade också på