The Protein Works

Alla recensioner

The Protein Works

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

The Protein Works

Vi lever i en värld där hälsa och träning diskuteras dagligen. Det kan vara svårt att veta hur man tar hand om sin kropp på bästa sätt, det finns mycket att tänka på och särskilt när det kommer till kosten. Internet är fullt av olika  kosttillskott och dieter, men hur vet man egentligen vilket företag och produkt som passar en bäst? Vi har samlat information och recensioner om företaget The protein works som är en av alla dessa företag. Läs om företaget nedan!

Om The protein works
The protein works är en onlinebutik som säljer protein- och kosttillskott. Det är ett engelskt företag som lanserades år 2012 och de fraktar i dagsläget till 50 olika länder. Deras affärside var att producera ett kvalitativt kosttillskott rikt på ingredienser med hög standard. Ett annat mål de hade vid uppstart var att ge den bästa servicen till sina kunder och grundarna är väldigt nöjda över hur det gått hittills då de har fått mycket positiv respons på sin kundstjänst. 

Idag har de vunnit ett flertal pris bland annat "The National New Business of the Year". 

Tjänster och produkter som erbjuds av The protein works
The protein works att ett väldigt brett sortiment av protein- och kosttillskott. Sortimentet innehåller över 100 olika smaker och det finns olika produkter för olika ändamål. Några utav de är: protein shakes, protein snacks och vitamintillskott. För de som äter veganskt finns även en hel kategori fylld med kosttillskott anpassade för veganer. 

På hemsidan finns en hel sida där de går att hitta tillgängliga rabattkoder. Är du student finns det rabattkoder att ta del av hela året. Det går även att skriva upp sig på deras nyhetsbrev, då får man möjlighet att ta del av exklusiva erbjudanden och rabatter. 

Grundarna av The protein works litar så mycket på sina produkter att dem erbjuder en "Lifetime guarantee". Det innebär att om du är missnöjd med din produkt så hjälper kundstjänsten dig att antingen byta smak eller sätta in pengarna på ditt konto på deras hemsida så du kan köpa en ny. Detta gäller i upp till ett år och vart i världen du än befinner dig.Skulle du behöva komma i kontakt med företaget går det att göra genom deras hemsida.

Företaget erbjuder även många olika leveransalternativ och fri frakt tillämpas vid köp över $50. Du kan också spåra ordern så du enkelt kan se vart den är och när den ska levereras. 

Om du är nöjd med produkten och vill rekommendera det till en vän så kan du göra det och samtidigt få $10 att handla för för varje person som du rekommenderar produkten till. Den personen får i sin tur gratis protein när de beställer för minst $10. 

Åsikter eller klagomål
Har du handlat från The protein works tidigare? Isåfall vill vi höra allt om det! Berätta om dina upplevelser, vad som var bra och vad som var sämre. Dela även med dig av dina tips som framtida kunder kan ta del av, vi på ReviewsBird uppskattar alla recensioner, långa som korta!