Stronger Label Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Stronger Label

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

L
Legros
Jag har nyligen köpt träningkläder från Stronger Label och jag är mycket imponerad av min shoppingupplevelse. När jag besökte deras webbplats blev jag överväldigad av det stora utbudet av färgglada...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Stronger Label-recension: Bekväma träningskläder med trendig design

  Jag har nyligen köpt träningkläder från Stronger Label och jag är mycket imponerad av min shoppingupplevelse. När jag besökte deras webbplats blev jag överväldigad av det stora utbudet av färgglada träningskläder för kvinnor. De hade allt som en fitnessentusiast kan tänkas behöva - sport-bhar, tights, toppar och mer. Det som fångade min uppmärksamhet var emellertid att kläderna inte bara var stilrena utan också väldigt bekväma att bära under träningen eller till vardags. Det kändes som om materialet andades vilket hjälpte mig att hålla mig sval även när jag svettades. Beställningsprocessen på deras webbplats gick smidigt och frakten var snabb med leverans inom ett par dagar efter beställning. Paketet anlände i en snygg förpackning med produkterna perfekt hopvikta invändigt. Sammanfattningsvis vill jag starkt rekommendera Stronger Label till alla fitness-entusiaster därute som söker en kombination av stilren design, komfort och funktionalitet i sina träningskläder.


Andra personer tittade också på