medistore Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

medistore

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

L
Lexie
Jag är mycket nöjd med min köpupplevelse på Medistore. Deras utbud av sjukvårdsprodukter och medicinsk utrustning var imponerande. Det var lätt att navigera på deras webbplats och jag hittade snabb...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En fantastisk köpupplevelse hos MediStore!

  Jag är mycket nöjd med min köpupplevelse på Medistore. Deras utbud av sjukvårdsprodukter och medicinsk utrustning var imponerande. Det var lätt att navigera på deras webbplats och jag hittade snabbt vad jag behövde. När jag hade frågor angående en produkt, kontaktade jag deras kundservice via chattfunktionen och de svarade snabbt och hjälpsamt. Beställningen var enkel att genomföra och leveransen kom prompt till min dörr. Kvaliteten på produkten överträffade också mina förväntningar. Jag rekommenderar verkligen Medistore till alla som letar efter högkvalitativa sjukvårdsartiklar online. Sammanfattningsvis har jag bara positiva intryck av mitt köp hos Medistore – ett brett sortiment, användarvänlig webbplats, lämplig kundservice samt snabb leverans av högkvalitativa produkter!


Andra personer tittade också på