Aware Nutrition Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Aware Nutrition

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

H
Hoppe
Jag har nyligen köpt kosttillskott från Aware Nutrition och jag är mycket nöjd med min upplevelse. Leveransen var snabb, det tog bara två dagar för produkterna att nå mig. Kosttillskotten i sig är ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Aware Nutrition - En fantastisk leverantör av kosttillskott!

  Jag har nyligen köpt kosttillskott från Aware Nutrition och jag är mycket nöjd med min upplevelse. Leveransen var snabb, det tog bara två dagar för produkterna att nå mig. Kosttillskotten i sig är av hög kvalité och jag kan redan märka en positiv effekt på mitt välmående. Det som imponerade mest på mig var den personliga servicen jag fick när jag hade frågor om olika produkter. Kundservicen svarade snabbt och var mycket hjälpsamma i att ge råd om vilka kosttillskott som skulle passa mig bäst. Sammanfattningsvis är jag mycket nöjd med mitt köp från Aware Nutrition och rekommenderar dem till alla som söker efter högkvalitativa kosttillskott eller vitaminer.


Andra personer tittade också på