Trastra Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Trastra

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

H
Hettinger
Trastra är en fantastisk tjänst för att köpa kryptovalutor! Jag var ny inom detta område men insåg snabbt hur lätt det var att använda mig av Trastra. Det var verkligen smidigt och bekvämt att beta...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Utmärkt service för kryptoköp

  Trastra är en fantastisk tjänst för att köpa kryptovalutor! Jag var ny inom detta område men insåg snabbt hur lätt det var att använda mig av Trastra. Det var verkligen smidigt och bekvämt att betala med mitt vanliga bankkort, och jag fick mina bitcoins nästan omedelbart efter köpet. Kundtjänsten på Trastra var också mycket hjälpsam när jag stötte på problem med verifieringen av mitt konto - de såg till att allt löste sig utan några problem. En annan sak som jag uppskattade med Trastra är dess höga säkerhetsnivå - både min personliga information och mina pengar var helt trygga hos dem. Sammanfattningsvis, om du letar efter en pålitlig och användarvänlig plats för att köpa bitcoin eller andra digitala valutor, skulle jag starkt rekommendera Trastra!


Andra personer tittade också på