TransferGo Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

TransferGo

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

K
Krajcik
Jag har precis använt TransferGo för att skicka pengar till en vän utomlands och jag är imponerad av deras tjänst. Det var extremt enkelt att registrera mig och utföra transaktionen, både genom der...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En idealisk plattform för penningöverföring ||

  Jag har precis använt TransferGo för att skicka pengar till en vän utomlands och jag är imponerad av deras tjänst. Det var extremt enkelt att registrera mig och utföra transaktionen, både genom deras app och på webben. Jag kunde välja mellan olika betalningsalternativ vilket gjorde processen ännu smidigare. Jag blev glad över det låga avgiften de tar för att skicka pengar internationellt, vilket gjorde det mycket mer prisvärt än andra alternativ. Pengarna kom fram snabbt och smidigt till min väns bankkonto utan några problem. TransferGos hemsida är också lätt att navigera på och innehåller användbar information om deras tjänster, samt en live-chattfunktion ifall man behöver hjälp eller support. Sammanfattningsvis var min erfarenhet med TransferGo positiv från början till slut. De har låga avgifter, ett stort antal länder man kan skicka/ta emot pengar ifrån och mest av allt - enkelheten i processen.


Andra personer tittade också på