Reinvest24 International Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Reinvest24 International

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

B
Bianka
Jag har nyligen investerat i Reinvest24 och jag är otroligt imponerad över tjänsten som de levererar. Som en person med begränsade kunskaper om fastighetsinvesteringsmarknaden var det först lite sk...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Högavkastande FastighetsInvestment für Alle!

  Jag har nyligen investerat i Reinvest24 och jag är otroligt imponerad över tjänsten som de levererar. Som en person med begränsade kunskaper om fastighetsinvesteringsmarknaden var det först lite skrämmande att ge sig in på denna väg, men deras webbplats gjorde hela processen oerhört enkel. Jag uppskattade särskilt deras transparens när det gällde information om fastigheterna och riskerna som är inblandade i investeringarna. Det jag också tycker mycket om med detta företag är den höga avkastningsgraden - över 14 %. Alla mina investeringar där har haft ett positivt resultat vilket gör mig säker på mitt beslut att välja Reinvest24 för mina framtida investeringar. Jag vill slutligen poängtera hur tillgängligt supportteamet var under hela processen - från registrering till utbetalande av vinsterna. De kunde hjälpa mig med alla frågor som jag hade absolut inga problem att korrespondera dem via telefon eller e-post. Helt klart kan jag rekommendera Reinvest24 till någon annan intresserad av fastighetsinvesteringar utan erfarenhet!


Andra personer tittade också på