Nexo Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Nexo

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

H
Hassie Barton
Jag har nyligen använt Nexo för mina digitala tillgångar och jag är imponerad av deras allt-i-ett-plattform. Jag kunde enkelt köpa olika tillgångar och även tjäna ränta på dem utan att behöva använ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  När Du Äger Digital Tillgång - Tänk På Nexo

  Jag har nyligen använt Nexo för mina digitala tillgångar och jag är imponerad av deras allt-i-ett-plattform. Jag kunde enkelt köpa olika tillgångar och även tjäna ränta på dem utan att behöva använda flera plattformar. Dessutom var det lätt att låna pengar mot mina tillgångar eller byta mellan över 500 par. En annan bra funktion hos Nexo är dess säkerhetssystem. Plattformen använder sig av Bankrangeringstjänsten Murphy's Compliance, vilket ger mig trygghet genom hela processen. Den enda nackdelen som jag upplevde var att plattformen kan vara något svårnavigerad i början, men efter ett tag blev jag van vid layouten och tyckte därefter att det var ganska intuitivt. Sammanfattningsvis vill jag starkt rekommendera Nexo för alla som söker en pålitlig plattform för sina digitala tillgångar.


Andra personer tittade också på