Merax Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Merax

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

L
Luettgen
Jag har nyligen utnyttjat en kontokredit från Merax och jag måste säga att min kundupplevelse var fantastisk. Ansökningsprocessen var väldigt smidig och lätt, särskilt med möjligheten att använda B...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastisk Kundsupport På Merax - Lättansökning & Snabba Besked

  Jag har nyligen utnyttjat en kontokredit från Merax och jag måste säga att min kundupplevelse var fantastisk. Ansökningsprocessen var väldigt smidig och lätt, särskilt med möjligheten att använda BankID för identifikation. Detta sparade mig mycket tid och det var också tryggt. Jag uppskattade också hur snabbt beslutet gjordes angående min ansökan. Jag fick veta samma dag om mitt lån godkändes eller ej, vilket betydde att jag inte behövde vänta i onödan. Slutligen vill jag framhäva att lånet erbjuder en flexibel kontokredit som passar de flesta människors behov. 30 000 kronor är en rimlig summa för många av oss och det ger frihet att ta itu med oväntade kostnader eller investera i något man gillar. Sammanfattningsvis rekommenderar jag definitivt Merax till alla som söker efter ett pålitligt företag för kortfristiga lån utan UC-upplysning!


Andra personer tittade också på