IUVO P2P Investment International Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

IUVO P2P Investment International

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

C
Cruickshank
Jag har nyligen upplevt en fantastisk investeringsmöjlighet med IUVO P2P Investment International. Plattformen är extremt användarvänlig och det var lätt att komma igång med min första investering....Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Högre avkastning genom tryggplacering

  Jag har nyligen upplevt en fantastisk investeringsmöjlighet med IUVO P2P Investment International. Plattformen är extremt användarvänlig och det var lätt att komma igång med min första investering. Det som jag verkligen uppskattade var den höga avkastningen och det låga risken i min investering, tack vare företagets noggranna undersökning av lånföretagen de samarbetar med för att säkerhetsställa kreditvärdigheten hos deras klienter. IUVO's gemenskap fungerade också perfekt när jag letade efter tips från andra användare på vilka lån som skulle passa mig bäst. Samtidigt uppskattade jag insynen i mitt konto när jag kunna se alla detaljer om min portfölj och dess utveckling över tid. Detta gav mig ökat självförtroende i mina fortsatta investeringar. Jag rekommenderar definitivt IUVO P2P Investment International till någon som söker efter ett tryggt sätt att investera sina pengar online, utan krav på stor kunskap eller erfarenhet och en möjlighet till en högre avkastning än vad bankerna erbjuder.


Andra personer tittade också på