Intergiro Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Intergiro

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

A
Adolf
Jag har precis använt Intergiros tjänster och jag är väldigt förtjust i deras all-in-one-lösning. Det var otroligt enkelt att öppna ett konto med flera valutor, vilket hjälpte mig att hantera mina ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Intergiro Recension

  Jag har precis använt Intergiros tjänster och jag är väldigt förtjust i deras all-in-one-lösning. Det var otroligt enkelt att öppna ett konto med flera valutor, vilket hjälpte mig att hantera mina affärer över hela Europa på ett smidigt sätt. Jag uppskattade också möjligheten att utställa kort och använda det för köp inom EU utan några extra avgifter. Det som verkligen står ut för mig var den exceptionella kundtjänsten! Personalen var mycket vänlig och informativ när jag stötte på problem med min transaktion. De hjälpte till från början till slutet, så jag var glad och nöjd när problemet löstes snabbt. Sammanfattningsvis kan jag definiera Intergiro som en riktigt bra plattform för alla dina finansiella behov - från bankkonton till betalningslösningar inom EU!


Andra personer tittade också på