Flexkontot Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Flexkontot

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

H
Holden Bode
Jag har nyligen använt tjänsterna från Flexkontot och min erfarenhet av dem varit mycket tillfredsställande. Det bästa med att använda deras kontokredit är flexibiliteten som erbjuds för lånebelopp...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En positiv recension av Flexkontot- min åsikt um service & utlåningsoptioner Rubrik: En positiv recension av Flexkontots utmärkta flexibililitet & superb kundtjänst

  Jag har nyligen använt tjänsterna från Flexkontot och min erfarenhet av dem varit mycket tillfredsställande. Det bästa med att använda deras kontokredit är flexibiliteten som erbjuds för lånebeloppet. Jag kunde själv välja hur mycket jag ville låna och när jag önskade att betala tillbaka det inom ramen för de överenskomna villkoren. Det mest imponerande med Flexkontot var också möjligheten att få en kontokredit utan UC, vilket gjorde att jag inte behövde oroa mig för min kreditvärdighet vid ansökan om lån. Dessutom fanns det inga dolda avgifter eller andra komplikationer i processen, vilket gjorde allting väldigt enkelt. Flexkontots utmärkta service visade sig även efteråt då de tillhandahöll utmärkt support via e-post när jag hade frågor om mitt lån. Styrkan hos detta företag syntes verkligen igenom alla moment - från smidigheten i låneansökningen til den vänliga och hjälpsamma supporten man får via e-post - så kan jag rekommendera dem helhjärtat till någon annan som söker ett flexibelt sätt att finansiera sina inköp eller liknande.


Andra personer tittade också på