Curve International Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Curve International

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

E
Elda Prohaska
Jag har nyligen upptäckt en fantastisk produkt vid namn Curve International som jag verkligen måste rekommendera. Det är en digital smart plånbok för dina kort som hjälper dig att tjäna pengar meda...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Upplevde Intelligent Service Och Smidighet Med Curve!

  Jag har nyligen upptäckt en fantastisk produkt vid namn Curve International som jag verkligen måste rekommendera. Det är en digital smart plånbok för dina kort som hjälper dig att tjäna pengar medan du handlar. En av de största fördelarna med Curve är möjligheten att använda ett enda kort istället för flera olika, vilket gör livet mycket enklare och bekvämare. Att dessutom ha möjlighet att spara pengar samtidigt genom programmet 'Curve Cash' ger ytterligare incitament att fortsätta använda appen. Det var imponerande hur snabbt allting gick från anmälan till godkännande. Kundtjänsten var också extremt vänliga och hjälpsamma under hela processen, vilket gjorde det extra trevligt. Jag kan ärligt säga att jag aldrig har använt något liknande förut, och jag ser fram emot alla de belöningar som kommer med min nya både praktiska men även ekonomiskt fördelaktiga digitalkort-plånbok!


Andra personer tittade också på