Aescuvest International Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Aescuvest International

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

M
Minnie
Jag har nyligen investerat i en europeisk hälsobolag genom Aescuvest International och min upplevelse var inte annat än positiv. Plattformen för investering är mycket användarvänlig och jag hade in...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Mitt positiva intryck av invstering via aecsuvest plattform

  Jag har nyligen investerat i en europeisk hälsobolag genom Aescuvest International och min upplevelse var inte annat än positiv. Plattformen för investering är mycket användarvänlig och jag hade inga problem att hitta information om bolagen jag var intresserad av. Dessutom, kommunikationen med teamet på Aescuvest var ytterst professionell då de svarade snabbt på alla mina frågor och gav mig all den hjälp jag behövde under processen. En sak som verkligen stod ut för mig var hur smidigt allting gick hos Aescuvest International, både vad det gäller registrering och själva betalningen – vilket kan vara ovanligt när det kommer till finansiella transaktioner online. Sammanfattningsvis kan jag starkt rekommendera att investera i europeiska hälsobolaget genom plattformen från Aescuvest International. Enkelheten tillsammans med den höga servicestandard ger oss kunder ett bra intryck av bolaget.


Andra personer tittade också på