GNP Energy Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

GNP Energy

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

R
Rosalind Padberg
Jag köpte nyligen ström från GNP Energy och jag var imponerad av deras tjänst. Som en oberoende elleverantör, levererar de snabbt och effektivt sin service till sina kunder. Det gjorde det mycket l...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Enkel & Pålitlig Strömleverans från GNP Energy

  Jag köpte nyligen ström från GNP Energy och jag var imponerad av deras tjänst. Som en oberoende elleverantör, levererar de snabbt och effektivt sin service till sina kunder. Det gjorde det mycket lättare för mig att välja rätt energiavtal som passar mina behov perfekt. Det som verkligen stack ut för mig var hur lätt det var att ansluta sig till deras system. Allt jag behövde göra var att gå in på deras hemsida, välja den önskade produkten och fylla i de nödvändiga uppgifterna - allt annat sköttes automatiskt av dem. Jag uppskattade också GNP Energys ärlighet gällande priser och villkor. Det fanns inga dolda avgifter eller överraskningar efteråt såsom höjda räntor eller extraavgifter. Sammanfattningsvis kan jag stark rekommenderade GNP Energy för alla som letar efter en pålitlig elleverantör med konkurrenskraftiga priser och god kundservice.


Andra personer tittade också på