GNP Energy

Alla recensioner

GNP Energy

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

GNP Energy

Man har nyligen flyttat ut från sitt föräldrahem, förutom att man fixat allting som har med både hyra och möbler att göra måste man även ta tag i elavtalet. Hur ska man egentligen tänka då? Kan man ty sig till det första bästa eller kommer det i slutändan att löna sig att göra lite efterforskning? Det är ingen hemlighet att det på marknaden finns flera företag som erbjuder elavtal, och GNP Energy är ett av dem. 

Innan du gör ditt val kan du på ReviewsBird läsa recensioner om företag inom energi, alltså inte bara om GNP Energy. 

Mer information om GNP Energy
GNP Energy har funnits på marknaden sedan 2010 och har sedan dess fokuserat på att bygga ett företag som är både starkt och stabilt samt kundnöjdhet. GNP Energy anser att det är viktigt att hålla sig nära sina kunder och av den anledningen har de kontor i tre olika länder, Sverige, Danmark, Norge samt Finland. De arbetar ständigt med att utveckla sin verksamhet till något ännu bättre och försöker givetvis att bli det bästa valet på marknaden. Oavsett om man är privat- eller företagskund tycker GNP Energy att el ska vara enkelt och samlar därför tydligt all elförbrukning på en faktura som ger en bra översikt. I dagsläget arbetat det 42 personer på företaget och de jobbar för lägre elpriser samt transparenta räkningar. Förutom att GNP Energy erbjuder elavtal och smidiga faktorer erbjuder de även råd om energioptimering och skatter. 

Det som GNP Energy erbjuder sina kunder
Om du planerar på att skaffa ett nytt elavtal och tänker göra det hos GNP Energy kan det tecknas direkt online. De erbjuder sina kunder ett avtal som heter Rörligt Web och det är en bra produkt för dem som vill ha de billigaste elpriset samt de som kan hantera olika kostnader från månad till månad. Detta innebär att priset på avtalet varierar månatligen beroende på hur elbörsen Nord Pool går upp och ned. Det passar för dig som följer med i elbörsens svängningar eftersom det vissa månader kan vara billigt medans det andra månader kan vara relativt högt vilket man får vara beredd på. Om du redan har ett avtal med GNP Energy och planerar på att flytta kan du kontakta deras kundtjänst för att ha möjligheten att ta avtalet med dig vid flytt. Om du tecknar ett avtal ingår det inga bindningstider så du kan säga upp ditt avtal om du känner för det. Några frågor om avtalet? Isåfall har GNP Energy en kundtjänst som kan nås via telefon eller på e-post. 

Åsikter och erfarenheter av GNP Energy
Om du redan har ett avtal tecknat hos GNP Energy kan väl du skriva en recension som du publicerar här inne hos oss? Du kan berätta om du blev nöjd eller inte med ditt avtal, om du kommer att hållas hos dem och om du tycker alla ska teckna ett avtal via dem. Gratis är det att dela med sig via oss.