Werlabs Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Werlabs

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

E
Evans Gislason
Jag har nyligen använt Werlabs för att göra en hälsokontroll genom ett blodprov och jag är mycket nöjd med min erfarenhet. Beställningsprocessen var enkel, jag kunde beställa testet antingen via em...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Ett Smidigt Sätt Att Få Koll På Sin Hälsa

  Jag har nyligen använt Werlabs för att göra en hälsokontroll genom ett blodprov och jag är mycket nöjd med min erfarenhet. Beställningsprocessen var enkel, jag kunde beställa testet antingen via email eller BankID. När jag väl hade gjort min beställning behövde jag bara ta blodprovet på ett sjukhus som samarbetade med Werlabs och skicka in det till laboratoriet. Jag blev positivt överraskad över hur snabbt resultaten kom tillbaka - bara några dagar senare fick jag svar direkt i min mobiltelefon tillsammans med läkarkommentarer. Detta var praktiskt eftersom det sparade mig tid och ansträngning jämfört med om jag skulle ha behövt gå till en läkare för att få resultatet. Det bästa av allt var att rapporten som skapades av mitt blodprov gav mig värdefulla insikter om min hälsa och vilka åtgärder jag kunde vidta för att förbättra den. Jag uppskattar verkligen möjligheten Werlabs ger privatpersoner och företag att genomföra hälsokontroller på ett smidigt sätt.


Andra personer tittade också på