Werlabs

Alla recensioner

Werlabs

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Werlabs

För den som inte redan gjort det kan det vara bra att ta tag i hälsan. Att tänka på att äta näringsrik mat samt röra på sig är verkligen A och O för ett långt liv. Du har möjligheten att redan idag ta tag i din hälsa. Du kan givetvis ge dig ut och träna nu man du kan även kolla in vilka hälsorelaterade produkter Werlabs har att erbjuda. 

Åsikter och omdömen om priser, kvalitet och eventuella klagomål kan du läsa i form av recensioner här inne på ReviewsBird

Mer om Werlabs
I Stockholm under 2013 grundades Werlabs av allmänläkaren Rickard Lagerqvist. Han valde att ta fram och erbjuda sin tjänst på marknaden eftersom han upptäckte att många av de sjukdomarna han behandlade faktiskt hade kunnat förebyggas, vilket tyvärr nog betydde att flera patienter egentligen var sjuka helt i onödan. Under årens gång har företaget vuxit och blivit större på marknaden och idag erbjuder de en mängd olika hälsokontroller som kan hjälpa till då personer vill förstå och förbättra sin hälsa. Det går alltså att välja en valfri hälsokontroll hos Werlabs och sendan besök ett av 140 olika provtagningsställen som Werlabs har samarbeten med. Då företagets grundades gick de under namnet we are labs men valde efter en tid att förkorta namnet till det smidiga Werlabs som hänger med ännu idag. De som arbetar på företaget har läkarlegitimation och de har sedan starten kunnat hjälpa över 450 000 människor med att ta tag i hälsan. 

Det som Werlabs erbjuder
Werlabs erbjuder tester både för kvinnor och män och först då sajten besöks kan de allra populäraste testerna ses men det går givetvis att söka tester utgående från de färdiga kategorierna eller med hjälp av sökfunktionen. Några exempel på tester är: vitaminer och mineraler, specifika organ, allergi, fertilitet och graviditet och så vidare. För att kunna beställa ett test ska du som kund vara över 18 gammal, ha ett personnummer samt en adress i Sverige. Efter att du hittat ett test du vill göra kan du betala för testet med en av de flera angivna betalningsmetoderna. En digital remiss kommer sedan att skickas ut till det provtagninsstället dit du önskar att gå. Efter att du gått och tagit ditt blodprov kommer det att ta en liten tid och sedan har du möjligheten att logga in med BankID för att se din hälsojournal samt kommentarer från läkare. Känner du att du undrar över något har företaget redan svarat på de allra vanligaste frågorna på sin sajt, men de har även en kundtjänst som kan nås på mobilen eller e-posten. 

Omdömen och erfarenheter av Werlabs
Har du valt att ta tag i din hälsa tack vare Werlabs? Tycker du att de har ett brett utbud av provet att välja mellan, tycker du att det var smidigt att ta blodprovet och tycker du att andra ska vända sig till denna tjänsten eller inte? Berätta varför du tycker som du gör i en recension