WellAware Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

WellAware

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

B
Blanca Swift PhD
Jag köpte WellAwares kosttillskott och måste säga att jag är mycket nöjd med min upplevelse. Det var verkligen lätt att beställa från deras hemsida och frakten var gratis, vilket alltid är ett plus...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En positiv användarupplevelse med WellAware

  Jag köpte WellAwares kosttillskott och måste säga att jag är mycket nöjd med min upplevelse. Det var verkligen lätt att beställa från deras hemsida och frakten var gratis, vilket alltid är ett plus. Efter att ha använt produkterna känner jag mig mer energisk under dagen och har märkt en förbättring i min prestation under träning. Något som utmärker WellAware är deras fokus på naturliga ingredienser och god smak utan konstgjorda tillsatser. Produkterna smakar riktigt bra jämfört med andra kosttillskott jag har provat tidigare. Återigen så måste jag betona hur enkel beställningsprocessen var samt den snabba leveransen av mina produkter. Jag rekommenderar definitivt WellAware till alla som söker efter högkvalitativa kosttillskott för sport, hälsa eller skönhet.


Andra personer tittade också på