Welify Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Welify

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

K
Kayli Kuhlman
Jag har nyligen provat på Welify, en elektrisk nackmassage som lovar direkt avkoppling och minskad stress. Jag var först tveksam till att använda elektriska pulser för att slappna av, men jag kände...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Avslappnande elektrisk nackmassage

  Jag har nyligen provat på Welify, en elektrisk nackmassage som lovar direkt avkoppling och minskad stress. Jag var först tveksam till att använda elektriska pulser för att slappna av, men jag kände faktiskt en märkbar skillnad efter bara 15 minuter! Jag hade känt mig stel i nacken under flera dagar. Efter att ha använt Welify kunde jag verkligen slappna av musklerna och lindra spänningarna. Massagepulserna var inte obehagliga utan snarare mjuka och behagliga. Det är imponerande hur sådana små elektroder kan göra sådan stor effekt! Jag skulle definitivt rekommendera detta till människor som söker ett säkert och effektivt sätt att minska smärta och stress från deras vardagsliv. Overall: En mycket positiv upplevelse med Welify massage!


Andra personer tittade också på