Vitaminer Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Vitaminer

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

L
Laurianne Bartell
Jag har nyligen upplevt Vitaminer och jag är mycket imponerad av deras produkter och service. De har ett brett utbud av högkvalitativ hälsokost och vitaminer som passar alla behov. Jag tycker om at...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Expert rådgivning & snabb leverans - Min erfarenhet med vitaminkungen

  Jag har nyligen upplevt Vitaminer och jag är mycket imponerad av deras produkter och service. De har ett brett utbud av högkvalitativ hälsokost och vitaminer som passar alla behov. Jag tycker om att de bara säljer väl valda varor som garanterar maximal effekt för min hälsa. Jag känner mig överväldigad över hur informativt teamet på Vitaminer är, de guidade mig genom hela köpprocessen. Personalen lyssnade till mina frågor noggrant och hjälpte mig att hitta det bästa kosttillskottet baserat på mina unika förutsättningar. Mitt paket kom inom några dagar från beställningen i perfekt skick! Det visade sig vara en bra idé eftersom tillskotten verkligen fungerade! Jag märker redan skillnad efter att ha tagit dem under så kort tid. Sammanfattningsvis vill jag starkt rekommendera Vitaminer.nu till alla. Deras expertis samt fantastiska kundservice gör dem värdiga all respekt!


Andra personer tittade också på