Tillskottsbolaget Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Tillskottsbolaget

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

V
Vaughn
Jag nyligen beställt från Tillskottsbolaget och jag är verkligen imponerad av deras service. Jag var lite osäker på vad jag skulle köpa, men deras hemsida gjorde det enkelt att hitta rätt produkt f...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Exemplarisk Kundupplevelse hos Tillskottsbolaget

  Jag nyligen beställt från Tillskottsbolaget och jag är verkligen imponerad av deras service. Jag var lite osäker på vad jag skulle köpa, men deras hemsida gjorde det enkelt att hitta rätt produkt för mig. Frakten var också snabb och produkterna kom väl förpackade. Jag har märkt en verklig skillnad i min träning sedan börjat ta kosttillskotten som rekommenderats till mig av Tillskottsbolaget. Inte bara har min prestation ökat, men jag känner mig även piggare under dagen. Det finns också ett stort utbud av träningskläder och -tillbehör som ser trevligt ut och håller hög kvalitet. Jag skulle definitivt shoppa här igen för alla mina hälsokost- eller träningsbehov. Sammanfattningsvis erbjuder Tillskottsbolaget en fantastisk upplevelse med många alternativ för hälsa och fitness-behoven hos sina kunder.


Andra personer tittade också på