Soulfactory Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Soulfactory

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

M
Miss Idella Armstrong Sr.
Jag har precis handlat från Soulfactory och jag är mycket nöjd med min köpupplevelse! Det var enkelt att navigera på deras hemsida och det fanns ett stort utbud av yogakläder, yogamattor, smycken o...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastisk service från Soulfactory!

  Jag har precis handlat från Soulfactory och jag är mycket nöjd med min köpupplevelse! Det var enkelt att navigera på deras hemsida och det fanns ett stort utbud av yogakläder, yogamattor, smycken och tillbehör. Jag hittade precis det jag letade efter till ett bra pris. Leveranstiden var snabb och allt kom i perfekt skick. Det kändes verkligen som att personalen tog väl hand om min beställning. Jag kommer definitivt att handla igen från Soulfactory nästa gång jag behöver något relaterat till yoga!


Andra personer tittade också på