Raw Organics Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Raw Organics

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

A
Althea Glover
Jag har nyligen köpt CBD-olja från Raw Organics och jag är verkligen imponerad av min erfarenhet. Produkten kom snabbt och var väl förpackad, vilket visade att företaget prioriterar kvalitetskontro...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En positiv upplevelse hos Raw Organics

  Jag har nyligen köpt CBD-olja från Raw Organics och jag är verkligen imponerad av min erfarenhet. Produkten kom snabbt och var väl förpackad, vilket visade att företaget prioriterar kvalitetskontroll. Jag märkte också direkt en positiv effekt på min hälsa efter att ha använt produkten i några veckor. Det verkar som att oljan är av högsta kvalitet, precis som de lovar på sin hemsida. Kundtjänsten var också utmärkt med snabba svar och vänlig personal som gjorde mitt köp till en trevlig upplevelse. Sammanfattningsvis kan jag starkt rekommendera Raw Organics för alla som letar efter kvalitetskontrollerade CBD-produkter till rätt priser. Jag kommer definitivt att fortsätta använda deras tjänster framöver.


Andra personer tittade också på