Pharmacy Garden Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Pharmacy Garden

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

H
Haven
Jag hade nöjet att besöka Pharmacy Gardens och jag måste säga att min erfarenhet var fantastisk! Deras örtmedicinprodukter är både effektiva och tillverkade på ett hållbart sätt. Jag blev imponerad...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastisk upplevelse hos Pharmacy Garden Titel: Högklassiga Örtprodukter från Pharmacy Garden

  Jag hade nöjet att besöka Pharmacy Gardens och jag måste säga att min erfarenhet var fantastisk! Deras örtmedicinprodukter är både effektiva och tillverkade på ett hållbart sätt. Jag blev imponerad av deras grundliga forskning och användningen av vildplockade örter som läkemedel. Personalen var också mycket kunnig och hjälpsam när det gällde att välja produkter för mina hälsobehov. De kunde ge mig råd om vilken produkt som skulle fungera bäst baserat på mina symptom. En sak som verkligen stod ut med mig var hur bra paketerade produkterna var. Varje produkt kom med tydliga instruktioner om dosering samt eventuella biverkningar, så jag visste exakt vad jag skulle förvänta mig. Pharmacy Garden är utan tvekan en högkvalitativ leverantör av örtmedicitiner baserat på vetenskap & tradition, och jag kan starkt rekommendera dem till vem som helst som söker en alternativ vårdmetod!


Andra personer tittade också på