Maxulin

Alla recensioner

Maxulin

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Maxulin

Att ta hand om sin hälsa är A och O för ett långt och glatt liv. Man bör tänka på vad man stoppar i sig och se till att få en dos av daglig motion. Förutom dessa självklara saker finns det även en hel drös med vitaminer och tillskott man kan börja ta för att få en bättre hälsa. Maxulin erbjuder hälsoprodukter främst framtagna för män. Innan du handlar hos dem har du möjligheten att läsa recensioner här inne på ReviewsBird

Mer information om Maxulin
Maxulin är ett tillskott framtaget för män som i sin tur säljs av företaget Norvital. De har redan i 15 års tid erbjudit tillskott på den skandinaviska marknaden och de har inga planer på att sluta nu. Norvital är i sin tur en del av Nordma vilket är en intresse- och branschorganisation som arbetar med direktförsäljning. Norvital etablerades under 1998 och har idag kontor i Finland, Sverige, Danmark och Norge. 

Norvital har flera saker som mål när det kommer till deras verksamhet, bland annat stävar de alltid efter att leverera produkter gjorda av så bra kvalitet som möjligt. Då de framställer sina produkter använder de sig användas av ingredienser som är erkända för sin kvalitet och sina effekter. Företaget vill alltid bidra till en bättre och sundare hälsa och om du vill läsa mer om alla ingredienser de använder finns mer information på deras lättnavigerad sajt.

Produkter Maxulin erbjuder
Det är bevisat att testosteronnivåerna hos män sjunker från och med 35-års ålder, och därför går det att ta tillskottet Maxulin som innehåller ingredienser som kan reducera besvär som orsakas av en låg testosteronnivå. Vad Maxulin gör är att de bidrar till en ökad muskelstyrka samt en ökad lust, men de ger även ökad energi för att både orka genom dagen eller varför inte ett långt träningspass. Eftersom Maxulin är ett tillskott kan det ta upp till 2-6 månader innan någon skillnad märks. Av denna anledningen har företaget valt att ta fram en prenumeration där kunden automatiskt var sjätte vecka får hem en ny box tillskott. En leverans innehåller 6 veckors förbrukning för priset av 378 kr. Prenumerationen är löpande men det finns inga bindningstider samt att det alltid är möjligt för kunden att stoppa eller avbryta prenumerationen. Får man hem sitt tillskott men känner sig missnöjd går det att få pengarna tillbaka inom 14 dagar. Vid frågor eller funderingar har Maxulin en kundtjänst som kan nås under vanliga arbetstider på mobil eller e-post. 

Tankar och erfarenheter av Maxulin
Är du en person som redan provat på tillskottet Maxulin? Om du är det, tveka inte då med att lämna en recension här inne på våran sajt. Vitaminer och tillskott har med hälsan och göra och då vill man inte känna sig osäker inför sitt köp, därför kommer din recension att vara till väldigt stor hjälp för många där ute, inklusive företaget själva.