Life

Alla recensioner

Life

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

E
Ewell Torphy
Jag har nyligen köpt produkter från Life Hälsokost och jag kan intyga att detta är Nordens största hälsokedja av en anledning. Utbudet av kosttillskott, hudvård och hälsokost är imponerande brett o...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Starkt utbud med säkerhet i fokus - En recension av Life Hälsokost

  Jag har nyligen köpt produkter från Life Hälsokost och jag kan intyga att detta är Nordens största hälsokedja av en anledning. Utbudet av kosttillskott, hudvård och hälsokost är imponerande brett och jag hittade allt jag behövde för mina olika hälsobehov. Det som verkligen sticker ut med denna kedja är deras kvalitetskontroll som de utför på alla sina produkter. Detta ger mig en extra trygghet när jag handlar eftersom jag vet att vad som finns till försäljning uppfyller höga krav. Kundservicen var också fantastisk - personalen var vänlig, hjälpsam och kunnig vilket gjorde det lätt att hitta exakt vad jag letade efter. Sammanfattningsvis, om du söker ett brett urval av högkvalitativa produkter inom hälsa, kosttillskott eller hudvård så rekommenderar jag starkt Life Hälsokost.


Andra personer tittade också på